برگزاری استارت آپ گرافیک محیطی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی همدان

photo 2023 05 23 09 46 41

بنا بر گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی همدان رویداد ایده های خلاقانه (استارت آپ) گروه های گرافیک و عکاسی با موضوع  «گرافیک محیطی و رویکرد ان در فضای مجازی» مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی همدان در روز سه شنبه مورخ 30 اردیبهشت 1402 در محل سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی برگزار شد.

در این رویدا 3 نفر از دانشجویان (۱. فاطمه انسان دوست ۲. معصومه عبدالرحمانی. ۳. مریم موسی وند) در حضور جمعی از دانشجویان و پرسنل دانشگاه و مهمان محترم جناب آقای جمشیدی از سازمان فنی و حرفه ای همدان،طرح های خود را ارائه دادند که موضوعات این طرح ها شامل: «مضرات پلاستیک برای محیط زیست» و «رسید های کاغذی و معایب آن» و «معضل اتلاف وقت در ایستگاه اتوبوس و راهکار های آن» بود.طی این ارائه ها سوالات و مباحثی بین حضار و ارائه دهندگان رد و بدل شد که موجب پویایی جلسه و همراهی دانشجویان با این ایده ها گردید.

داوران حاضر در این رویداد نیز بعد از ارائه  طرح ها به قضاوت طرح ها پرداختند. اسامی داوران این رویداد ۱.استاد محمد گودرزی  ۲.استاد زهرا پورشعبانیان. استاد مرجان ملاپور بود.

در پایان مقرر شد داوران ، طرح برتر را پس از مشورت و بررسی تخصصی اعلام نموده و مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیز از صاحب طرح ، تقدیر به عمل آورد

photo 2023 05 23 09 46 49   photo 2023 05 23 09 46 53

photo 2023 05 23 09 46 56