آغاز ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

photo 2023 05 23 09 17 59

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: زمان درخواست نقل و انتقال دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402  از اول تا 15 خردادماه سالجاری انجام می شود.
دکتر عباسی گفت: دانشجویان متقاضی میدانشگاه جامع علمی کاربردی(هم آوا) و بر اساس موارد مندرج در آیین نامه ابلاغی درخواست انتقال خود را ثبت کنند. درخواست­ انتقال توسط مراکز و استان مبدأ و مقصد مورد بررسی و تایید قرار گرفته و پس از تایید کارشناسی و در موعد مقرر انتقال متقاضیان طبق ضوابط در سامانه آموزشی بایست با مراجعه به سامانه آموزشی دانشگاه انجام می شود.
*┄┄┄┅═✧❁♦️❁✧═┅┄┄┄*
روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان