معرفی دانشگاه

00.05.09

دانشگاه جامع علمی - کاربردی یکی از دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخش‌های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌های حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربهٔ اجرایی می‌باشند تشکیل و با به‌کارگیری و سازمان‌دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاه‌های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره‌های علمیکاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام می‌کند.

هدف دانشگاه، فراهم آوردن موجبات مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیردولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می‌باشد به نحوی که دانش‌آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آن‌ها محول می‌شود، دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.

دانشگاه جامع مسئولیت برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، پشتیبانی‌های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاست‌گذاری‌های کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی-کاربردی را برعهده دارد. مراکز و موسسات آموزش عالی علمی - کاربردی زیرنظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزش‌های علمی-کاربردی و به قصد ارتقاء دانش کار و ایجاد مهارت‌های متناسب با حوزه فعالیت شغلی افراد تأسیس شده‌است.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی همدان از بهمن ماه سال 1380 با اخذ رشته کاردانی نرم افزار کامپیوتر با اخذ مجوز از دانشگاه جامع علمی کاربردی کار خود را آغاز نمود.کل فضای آموزشی مرکز در زمینی به مساحت 1730  مترمربع و زیر بنای4000 مترمربع فراهم گردیده است. تعداد کلاس های در اختیار مرکز  25  کلاس است  از این تعداد 11 کلاس مجهز به ویدئو پروژکتور می باشد.

امکانات مرکز :

-         تعدادكلاسهاي در اختيار مركز16 كلاس كه ازاين تعداد 13كلاس مجهز به ويدئو پروژكتور است.

-         4 سايت كامپيوتر مجهز به تعداد   69 كامپيوتر و داراي شبكه و متصل به اينترنت

-         3 آتليه معماري

-         آزمايشگاه الكترونيك 1و 2، كارگاه برق ، آزمايشگاه ديجيتال، كارگاه ورقكاري و جوشكاري

-         سالن اجتماعات (با ظرفيت 130 نفر)

-         سالن مطالعه برادران و خواهران

-         غذا خوري (با ظرفيت 150 نفر)

-         کارگاه خیاطی( 2 کارگاه)

-         كتابخانه تقريبا با 4500 جلد كتاب

تشكل ها و كانون ها :

-         دفتر نوآوری

-         دفتر کارآفرینی

-         کانون هلال احمر

-         کانون قرآن و عترت

-         بسیج دانشجویی

-         انجمن علمی IT

-         انجمن علمی حقوق

فرم تماس

جهت ارائه سوالات آموزشی پس از تکمیل فرم آن را ارسال فرمائید.

اطلاعات تماس